/*remove image name*/

Grafikai szerkesztés

Legyen a céged megjegyezhető!

Gyors és elegáns grafikai megoldások vállalkozások számára. Vidd sikerre a vállalkozásod egy időtálló és egyedi megjelenéssel!

Átgondolt grafikai megoldásokért keress bátran!

 

grafikai_szerkesztes

Logótervezés

NÉVJEGYKÁRTYA

Szórólap

Plakát, Molinó

Hogyan dolgozhatsz velem?

Számomra a legfontosabb, hogy a megbízóim egyedi, igényes megjelenésű arculatot, grafikát kapjanak kézhez. Mindig arra törekszem, hogy az ügyfelek maximális elégedettséggel távozzanak és a jövőben jó szívvel ajánlhassák Pixtinát.

"

Személyes (vagy online) megbeszélés

A konzultáció alatt egymásra és a feladatra hangolódunk. Az adatokhoz kérdőívet küldök, hogy egyértelműbben meghatározható legyen a design tervezésének irányvonala. Ezután inspirációként körbejárjuk a hasonló szolgáltatásokkal rendelkező cégek kínálatát és a kapott képhez igazodva próbálok valami eltérőt, egyedit alkotni.

"

Tervezési fázis

Először mindig papíron több tíz skicc készül (van, amikor több is), aztán kezdődik a gépi / digitális szerkesztés.

A végén a látványterv kreatív mintákkal, színkódokkal, betűtípus meghatározással, kész anyagként kerül átadásra, amiből aztán kiválasztjuk a végleges verziót.

"

Megbeszélés, esetleges módosítás, véglegesítés

Ha a látványtervek megfelelnek, akkor véget is ért a munka, de ha esetlegesen módosításokra volna szükség, akkor azok végrehajtásra kerülnek. A folyamat legvége az anyagok, file-ok átadása.