/*remove image name*/
grafikai_szerkesztes

Social media management

Légy jelen mindenhol!

A megfelelő képi jelenlét a közösségi mediában elengedhetetlen, mert egy jól megválasztott fotóval  nagyobb tömegeket érhetünk el, több bevétel generálhatunk és tömegeket irányíthatunk saját weboldalunkra.
Ma már nem kérdés, hogy a vállalkozásoknak is jelen kell lenniük a Facebookon, Instagramon, Pinteresten…
A profin és egyedien megtervezett jelenlét kiemeli cégünket az online túlkínálatból. Amiben segíteni tudok: social media üzleti oldalak létrehozása, üzemeltetése.

Mit csinálok, mint közösségi media manager?

Nagyon fontos, hogy egy közösségi media manager nem csak a képeid tartja karban, hanem lead-eket generál, felépít a márkád köré egy stabil és fenntartható követőbázist. A social media ma már kikerülhetetlen az online térben, hatásuk és lefedettségük megkérdőjelezhetetlen.

"

Szövegírás

A megfelelő üzenet közvetítése az adott márka nevében komoly háttérmunkát és tudást igényel. Folyamatos kreativitást és igényességet kell sugalljanak a szövegek.

"

Trendkövetés

Az internet dinamikusan változó környezete megkívánja a folyamatos önképzést, az analitikus gondolkodásmódot és a kreativitást. Nagyon fontos, hogy tudjuk hasznosítani és esetlegesen a stratégiába beépíteni a legújabb virális trendeket.

"

Stratégia, tervezés, tartalommarketing

Hosszú távú stratégiai célok megvalósításában segédkezem, a siker a legfőbb cél. Automatizálok, hirdetek, ha kell együttműködöm influencerekkel is, a végén pedig analizálom a teljesítményt.

Mindezt a sikeres lead generálás és bevétel növelés érdekében.